16-09-2021

Zhduket një vajzë në Prizren

Në Prizren një grua ka raportuar në polici se vajza e saj është zhdukur.

Ajo ka thënë se vajza ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

PERSON I ZHDUKUR

Prizren, 24.07.2021-19:00. Ankuesja femër kosovare ka njoftuar se vajza e saj femër kosovare ka dal nga shtëpia dhe nuk është kthyer më. Rasti nën hetime.

Asnjë koment

Comments are closed.