26-10-2021

Zhduket një vajzë në Suharekë

Është zhdukur një vajzë në Suharekë, thuhet në raportin e Policisë Rajonale të Prizrenit.

Rastin në polici e ka raportuar babai i saj i cili ka thënë se ka dalë nga shtëpia me veturë dhe nuk është kthyer më.

Asnjë koment

Comments are closed.