16-08-2022

Zonat që sot do të mbesin pa rrymë, ky është orari i ndërprerjeve

KEDS ka njoftuar për zonat që do të përballen me mungesë të energjisë elektrike.

Përmes një komunikate për media, bëhet e ditur se po punohet në rrjet për siguri të sistemit.

Prizren

1.

Nga NS 110/35/10kV Prizren 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Liria (Kodi: 30000005)  në dy termine  nga ora 10:00-11:00 dhe nga ora  14:00-15:00

Vendet: Abc-plast,Adnan Sh.pk. Dualos,Shpk getoari,Vertigo,DPZ.Medina,-1,Ing Biro,K.f.Getoari,Liria mat ndertimor,Ntsh.Europrinty-2,Nsh/Liria-Prizren,Prizren Graf,

Arsyeja: Ndrrimi i TR te mbingarkuar ne TS 10/0.4kV, kontrollim i vajit.

2.

Nga NS 110/35/10kV Prizren 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podrumi(Kodi: 30000014)   nga ora 12:00-13:00

Vendet: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, Zym .

Arsyeja: Ndrrimi i TR te mbingarkuar ne TS 10/0.4kV, kontrollim i vajit.

Asnjë koment

Comments are closed.