20-06-2024

Zyrtari gjerman për vizat: Nëse kriteret janë plotësuar – liberalizimi duhet të ndodh

Zyrtari i lart gjerman, Christian Schmidt, ka thënë se nëse kriteret për vizat janë plotësuar – atëherë liberalizimi duhet të ndodh.

“Edhe BE tashmë e ka konfirmuar se kriteret nga Kosova janë plotësuar. Këshilli do ta diskutojë këtë çështje. Nuk e di kohën kur kjo do të ndodhë”.

“Për shkak të ndjeshmërisë kjo temë duhet të jetë aktuale dhe të diskutohet intensivisht”.

“Nëse kriteret janë plotësuar, atëherë liberalizimi duhet të ndodh”./Insajderi.com

Asnjë koment

Comments are closed.