24-09-2021

23-vjet nga Beteja në Vrri

Në kuadër të shënimit të 23-vjetorit të Epopesë së Vrrinit, Komuna e Prizrenit në bashkëpunim me OVL e UÇK-së dhe Shoqatën e Familjeve të Dëshmorëve dhe Invalidëve të UÇK-së do të organizojnë një sërë aktivitetesh.

1 shtator, e mërkurë

10:00 – Homazhe në varrezat e dëshmorëve në Landovicë

11:00– Inaugurimi i memorialit Selajdin Berisha

12:30 – Homazhe te shtatorja e dëshmorit Xhevat Berisha në Shatërvan

13:30 – Homazhe pranë lapidarit në fshatin Kushnin

14:00 – Homazhe pranë lapidarit në fshatin Lez

2 shtator, e enjte

10:30 – Homazhe pranë lapidarit në fshatin Hoçë e Qytetit

11:00 – Homazhe pranë lapidarit në fshatin Jeshkovë

12:00 – Homazhe pranë lapidarit në fshatin Lybeqevë (Malësia e Vërrinit)

Gjatë Epopesë së lavdishme të Vrrinit nga 1 deri 5 shtatori 1998, në përballje guximtare ranë për të mos vdekur kurrë në altarin e lirisë 28 pjesëtarë të UÇK-së.

Asnjë koment

Comments are closed.