21-04-2024

52 aksidente dhe mbi 2 mijë tiketa për kundërvajtje në 24 orë

Policia e Kosovës ka njoftuar se në 24-orëshin e fundit janë shqiptuar 2007 tiketa për kundërvajtje në trafik.

Ndërsa, janë regjistruar 52 aksidente trafiku, ku 15 prej tyre janë më të lënduar, kurse 37 më dëme materiale.

Policia gjithashtu ka berë të ditur se në 24 orë janë arrestuar 9 persona.

Asnjë koment

Comments are closed.