17-04-2024

Këto janë zonat e rajonit të Prizrenit, ku sot do ketë ndërprerje të energjisë elektrike

KEDS njofton se më 08.03.2024 do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.

Për shkak të këtyre punimeve në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës. Ky është orari sipas zonave.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Rahoveci (kodi: 30000015) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmagjë (një pjesë); fshatrat: Krajk, Landovicë dhe Tupec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve, pastrimi i trasesë.

2.

Nga NS 110/35/10 kV Theranda do të nderprehet:

Dalja 10kV Shiroka  (kod: 32000019)prej orës 09:00 deri në orën 11:00

Vendet: Fshati Shirokë, një pjesë e rrugës 560 Brigada 123,Sopije,Dubrave

Arsyeja: Ndërprerje emergjente,, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve 10 kV. – shtimi i vajit në transformatorët 10/04.kV.

3.

Nga NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Mushtishti (kodi: 32000002) prej ores 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve 10 kV. – shtimi i vajit në transformatorët 10/04.kV.

Lexo edhe:

Mësues më të mirë, shokë të drejtorëve apo servilë?

Asnjë koment

Comments are closed.