02-10-2022

A do të falet me kapacitet të plotë nëpër xhami ky Namaz i Bajramit?

Për herë të parë që nga fillimi i pandemisë namazi i Bajramit këtë të amrte do të falet me kapacitet të plotë nëpër xhami.

Myftiu Naim Tërnava ka marrë vendim që namazi të falet në përputhje me masat kundër COVID-q9 dhe të shfrytëzohen objektet përcjellëse dhe hapësirat përreth xhamive.

Mund të jetë një imazh i teksti

Ndërkaq, ka kërkuar që të shmanget organizimi i ceremonisë së faljes së namazit në ambiente publike sikur janë sheshet, stadiumet apo të ngjashme.

Asnjë koment

Comments are closed.