24-05-2024

Arrestohet vjedhësi i një Ipad-i dhe valixheje

Policia ka arrestuar një të dyshuar në Malishevë, për shkak të vjedhjes së një një Ipad dhe një valixheje të dorës, në një veturë e cila gjendej në parkingun e një dyqani

Policia, njoftoi se pas intervistimit i dyshuari me vendimin e Prokurorit dërgohet në qendrën e mbajtjes.

Asnjë koment

Comments are closed.