17-08-2022

Çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është 1.74 € për litër.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është 1.63 € për litër.

 

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është 0.78 € për litër.

Asnjë koment

Comments are closed.