19-07-2024

Dëmtohet pllaka e UÇK-së në Has të Shqipërisë

Pllaka përkujtimore e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës është dëmtuar në Has të Shqipërisë.

Në një gur ishin të vendosura dy pllaka me përshkrime mbi UÇK-në, dhe ndërsa njëra është shpërngulur më poshtë, tjetra është hequr plotësisht nga persona të papërgjegjshëm.

Lidhur me këtë ka reaguar edhe OVL UÇK në Has, duke thënë se kësisoji rrënohet e vërteta e kohës.

Ky është reagimi i plotë (pa ndërhyrje):

Shqiptarë e Kosovës te vetëmen Krenari dhe Liri e kan Nga.

USHTRIA ÇLIRIMTARE E KOSOVËS

Ushtri e cila u ndihmua nga Shteti Shqiptarë dhe Njerzë Patriotë Familje Patriotike Shqiptarë. Shqiperi- Kosovë

Por me kalimin e kohes vjen një moment qe edhe Historia duhet ti thot Ngjarjet ashtu qysh ishin dhe te verteten e Kohes se Çlirimit te Kosovës dhe si ishte ardhur Deri te Kryengritja Çlirimtare e Kosovës.

Fatëkeqsishtë si Shqiperi dhe Kosovë

Ka ende njerz qe mendojnë se Kryengritja e UÇK_së si formacion Luftark Ka filluar me 1999. Gjë qe 1999. Per Gjeneraten ere Ishte Finalja e Çlirimit Te Kosovës. Jo fillimi

OVL UÇK HAS

Dhe e Gjithë kryesia Shpreh keqëardhje për nje pjes te cilet  Jetojnë ne mesin e shqiptarve Kosov-Shqiperi dhe Nuk po munden ta Përballojnë Realitetin e Ngjarjeve te Luftes së UÇK_së.

E cila Aktivitetin Luftarak e Kishte Filluar Nga Territori Shqiptarë me 1994. Për ta Çliruar Kosovën.

Nga themelimi i UÇK_së ishte Jetësore Strehimi Ushqimi Siguria Mbeshtetja sepse ne Rrethanat te Cilat Vepronte UÇK_ja.Ishtje kjo.

Pas Çlirimit te Kosovës Parashutista si Kosovë-Shqiperi Mendojnë se duhet tejkauar Vitet mete rendësishmet të UÇK_së. Dhe duhet Trilluar Historin qe Dikush e ka humbur Hapin apo as qe ju kishte Intresuar Që te Bejnë ndonje Përpjekje dhe Obligim Kombetar.

Tani jan Aktivizuar ne Plani (B) Serbo Jugosllave. Duke e Rrenuar te Verteten e Kohes.

Keshtu nga Dy Bazat e UÇK_së Dhe vet keto Familje ishin Vet.

USHTRIA ÇLIRIMTARE E KOSOVES.

ALUSH GRADICA ME GJITHË FAMILJEN ISHTE VET UÇK_ja. VLAHËN

SALI JAKU ME GJITHË FAMILJEN ISHTE VET UÇK_ja. NIKOLIÇ.

Tê Gjithë themelusit e UÇK_së Shumica Hero Kombëtar kan Kaluar neper

VLAHEN TË ALUSH GRADICA

NIKOLIÇ TË SALI JAKU.

TË CILVE JU ËSHT THYER PLAKA /IO

Asnjë koment

Comments are closed.