04-10-2023

Duda Balje flet për ngacmimet seksuale ndaj saj, tregon se si ka vepruar

isa deputetë të Kuvendit të Kosovës kanë folur rreth seksologjisë dhe edukimit seksual.

Njëra ndër to është edhe deputetja, Duda Balje, e cila ka treguar se a është ngacmuar ndonjëherë seksualisht dhe se si ka reaguar në rrethana të tilla.

Balje tha se secila femër në Kosovë të paktën një herë ka pasur ndonjë ngacmim seksual.

“Po unë mendoj që secila femër në Kosovë ka pasur dmth të paktën një herë, dhe po kam pasur (ngacmim seksual v.j). Në fakt unë kam provuar të injoroj sepse mendoj që injorimi është ndoshta si hap i parë më pozitiv dhe në fakt e kam injoruar si veprim”, tha Duda Balje në emisionin “Doktor Plus” të Infokusit. /GE

Asnjë koment

Comments are closed.