22-07-2024

Dy ditët e fundit, numër i njëjtë i lindjeve në Prizren

Spitali i përgjithshëm  “Prim.Dr.Daut Mustafa” Prizren, reparti Obstetrik (salla e lindjes)

Raporti i lindjeve për dy ditë e shkuara: Të mërkurën dhe të enjten janë regjistruar nga 12 lindje

Numri i përgjithshëm i të lindurve 25, pasi ka pasur një rast Gemelli ( binjak )

14 meshkuj

11  femra

8  lindje me operacion.

Ajo që vërehet edhe këto dy ditët e fundit është se numri i meshkujve të lindur është më i madh në raport me femrat./gazetaeprizreni.net/

Asnjë koment

Comments are closed.