22-06-2024

FFK legjitimon kuvendin e 16 dhjetorit të KF “Liria” (Dokument)

Federata e Futbollit e Kosovës ka lëshuar një konfirmim zyrtar, sipas të cilit njeh legjitimimin e kuvendit të klubit futbollistik “Liria” të Prizrenit, delegatët legjitim të saj, si dhe dhe njeh Qemal Krasniqin si përfaqësues zyrtar të klubit.

Asnjë koment

Comments are closed.