28-05-2024

“Gjekovë” huqja drejtshkrimore në tabelën në hyrje të Prizrenit

Ndërsa ajo në gjuhën serbe është shkruar si duhet dhe pa gabime drejtshkrimore./Gazeta10

Asnjë koment

Comments are closed.