27-10-2020

Grupi gjerman që këndon shqip

Grupi Super 700, të themeluar në vitin 2003 nga Ibadet Ramadani dhe Michael Haves në Berlin të Gjermanisë, na kanë befasuar të gjithëve me këngën “Kur jam kânë nji vakt i ri”.

Grupi i përbërë prej gjermanëve e këndojnë këngën “Kur jam kanë një vakt i ri”, me një theks më ndryshe nga që jemi mësuar ta dëgjojmë, shkruan refresh.al, përcjell albinfo.ch.

Anëtarët e grupit janë: Ibadet Ramadani, Jan terstegen, Michael Haves, Sebastian Schmidt.

 

Asnjë koment

Comments are closed.