22-05-2022

Halil Kastrati fillon ndërtimin e tetë shtëpive në Opojë

Përmes një njoftimi në Facebook, Kastrati ka njoftuar se sot ka filluar ndërtimi i tetë shtëpive në Opojë.

Nga një poezi që ka postuar Kastrati, ai ka lënë të nënkuptohet se është bërë përzgjedhja e familjeve dhe të njëjtit tashmë janë informuar./Opoja Sot/

Halil Kastrati fillon ndërtimin e tetë shtëpive në Opojë

 

Asnjë koment

Comments are closed.