22-05-2022

Zhduket një vajzë në Prizren

Në rrugën “Bekim Muhaxheri” në Prizren, raportohet për një vajzë të zhdukur.

Policia ka njoftuar se më 17.09.2018, një person ka raportuar në polici se vajza e tij është larguar nga shtëpia dhe se nuk është kthyer më.

Nuk raportohet për të dyshuar.

Asnjë koment

Comments are closed.