16-04-2024

Haradinaj: Hasi i ndarë padrejtësisht u bashkua në luftën çlirimtare

Haradinaj deklaroi se Hasi i ndarë përmes kufirit të vendosur padrejtësisht, u bashkua gjatë luftës çlirimtare.

“Hasi për dekada me radhë ishte ndarë me kufirin e vendosur padrejtësisht, por u bashkua gjatë Luftës Çlirimtare. Duke nderuar sot Heronjtë e Dëshmorët e “Brigadës 126” të Hasit, ne nderojmë kontributin e këtij rajoni në logjistikën e UÇK-së dhe strehimin e popullatës së zhvendosur.

Trimëria dhe bujaria e hasjanëve nuk do të harrohet asnjëherë!”,shkroi Haradinaj. /Telegrafi/

Asnjë koment

Comments are closed.