22-06-2024

Haskuka uron Kurban Bajramin në katër gjuhë, pëfshirë edhe atë rome

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka ka uruar besimtarët islam me rastin e festës së Kurban Bajramit. Në urimin e tij, të bërë në katër gjuhë, përfshirë edhe atë rome, urohet për sa më shumë mirëqenie dhe solidaritet.

Urimi i plotë i tij:

Kur jemi bashkë, zmadhohet gëzimi e pakohet pikëllimi. Kur jemi bashkë, rritet solidariteti e zvogëlohet egoizmi. Kur jemi bashkë, kërkojmë ma shumë drejtësi dhe mirëkuptim.
Mirëqenja dhe prosperiteti shumëfishohen vetëm kur punojmë bashkë, me drejtësi dhe mirëkuptim.
Me fat Kurban Bajramin!
Bayraminiz mubarek olsun!
Bajrami mubarek!
Bahtalo Kurban Bayramo!
Eid Mubarak!

 

Asnjë koment

Comments are closed.