26-10-2021

Hiqet ora policore, zgjatet orari i punës në hoteleri

Në mbledhjen e sotme për lehtësimin e masave anti-Covid, sipas rekomandimit të Ministrisë së Shëndetësisë, qeveria e Kosova ka votuar pro vendimit që lehtëson masat anti-Covid në Kosovë duke përfshirë këtu edhe heqjen e orës policore dhe bartjen e maskave.

Masë tjetër me rëndësi është zgjatja e orarit të punës për sektorin e gastronomisë deri në ora 23:00.

Gjithashtu, qeveria e Kosovës ka vendosur që të heq nga obligimi barjten e maskës në ambiente të jashtme dhe gjatë ecjes në rastet kur jeni vetëm.

Masat e lehtësuara anti-Covid do të hyjnë në fuqi nga dita e hënë (31.05.2021).

Asnjë koment

Comments are closed.