22-07-2024

Hoti në Rahovec, flet për zhvillimet në vend dhe rolin e LDK-së

Ai ka thënë se gjatë javëve në vazhdim do të jenë më terren për të diskutuar me strukturat dhe elektoratin e LDK-së, si dhe tregoi për aktivitetet e sotme, transmeton k.kosova.

“Caktuam zedhenesin e Deges, te cilen detyre do ta kryej Sekretari i Deges, Burim Krasniqi, dhe shtruam nevojen per te aktivizuar keshillin e eksperteve lokal per te ndihmuar degen”, ka shkruar Hoti në Facebook.

Asnjë koment

Comments are closed.