30-05-2024

I jepet lamtumira e fundit policit që humbi jetën në Zhur

Qytetarë të shumtë dhe zyrtarë policorë u mblodhën në varrezat e fshatit Karashnik të Malishevës, për t’i dhënë lamtumirën e fundit.

Asnjë koment

Comments are closed.