20-04-2024

I plaçkitet shtëpia në Has, apelon për vëmendje

Një banor i fshatit Kabash të Hasit, Neki Kabashaj, derisa ka njoftuar për paçkitjen e shtëpisë së tij gjatë mbrëmjes së kaluar, nëpërmjet facebook-ut ka kërkuar kujdes nga bashkëvendësit e tij:

Postimi i tij:

Të dashun bashkëvendas, mbrëm rreth ores 23: 00, Hajnat ka hyrë në shtëpin time dhe kanë shkaktuar dëmtime materiale(dritare), sigurisht në munges të gjetjes së gjërave me vlerë që ata i kërkojnë!

Andaj ju lutemi për kujdes të shtuar në ditet nëv azhdim❗️
Njëherit i bajmë thirrje organëve të sigurisë që të na ofrojnë siguri në shtëpit tona…

Asnjë koment

Comments are closed.