16-06-2021

Ish “Damperi” i jepet në pronësi Komunës së Suharekës

Sipërfaqja prej mbi 30 hektarësh, e ish-fabrikës “Damperi”, sot me vendim të Qeveria e Kosovës i ka kaluar në pronësi Komunës së Suharekës, transmeton “gazetaeprizrenit.net”.

 

Në kumtesën e kësaj komune, thuhet se ky është një lajm shumë domethënës për qytetarët e kësaj ane, pasi kjo hapësirë mund të shfrytëzohet për çfarëdo lloj aktiviteti.

 

Në lokacionin e saj, për një kohë të gjatë ka qenë baza ushtarake e KFOR-it dhe një pjesë bukur e mirë është e mbuluar dhe e gatshme.

Fillimisht lajmin e mirëpritur i pari e ka bërë publike

 

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, që ka mirëpritur lajmin, ka uruar qytetarët.

 

“Kalimi në pronësi të komunës i “Damperit” është arritur në bazë të kërkesës që kryetarit Muharremaj, që ia ka bërë Ministrisë së Administrimit dhe Pushtetit Lokal”, thuhet në njoftim.

 

Asnjë koment

Comments are closed.