12-07-2024

Italia njeh patentë shoferët e Kosovës, nënshkruhet marrëveshja e ndërsjellë

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka njoftuar se në kuMinistri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka njoftuar se në kuadër të vizitës në Itali është takuar me zëvendësministrin e Infrastrukturës dhe të Mobilitetit të Qëndrueshëm në Republikën e Italisë, Edoardo Rixi, me të cilin ka nënshkruar marrëveshjen për njohjen e ndërsjellë të patentshoferëve të shteteve tona.

news image

Njohja e patentshoferëve, thotë Sveçla do të lehtësojë jetën dhe do të jetë një lirim edhe nga barra ekonomike e këtij procesi që e ka rënduar mërgatën deri më tash.

“Finalizimi i këtij procesi të rëndësishëm për vendin tonë dhe qytetarët tanë riafirmon raportet e shkëlqyeshme që gëzojmë si Republikë e Kosovës me Republikën e Italisë”, ka shkruar ndër të tjera Sveçla.adër të vizitës në Itali është takuar me zëvendësministrin e Infrastrukturës dhe të Mobilitetit të Qëndrueshëm në Republikën e Italisë, Edoardo Rixi, me të cilin ka nënshkruar marrëveshjen për njohjen e ndërsjellë të patentshoferëve të shteteve tona.

Lexo edhe:

Çka tregoi në praktikë proklamata “Menaxher me diplomë nga Obama” në Prizren? – 1

 

Asnjë koment

Comments are closed.