10-08-2020

“Jam krenare që s’hapa këmbët”, basketbollistja rrëfen kërkesat e vazhdueshme

Ish-kapitenia e Serbisë në Basketboll, Milica Daboviç, është dashur të luftojë disa herë kundër kërkesave për seks që kishin shkruar në drejtim të saj.

Në një intervistë të dhënë së fundmi, 38-vjeçarja ka zbuluar se gjatë karrierës së saj i janë ofruar disa herë oferta për seks, por ajo i ka refuzuar, duke thënë se kështu e shikon veten me krenari në pasqyrë.

  • “Një president klubi dëshironte seks me mua, por unë nuk pranova. 3 muaj pas kësaj ata më larguan nga skuadra, madje as nuk më paguan për këtë periudhë. Megjithatë kjo nuk ishte hera e vetme, pasi njëherë nënshkrova kontratë me një klub dhe menjëherë pas kësaj, presidenti kërkoi që unë të shkoja në shtrat me të, unë refuzova dhe u largova menjëherë.

    Jam e lumtur që nuk i kam hapur kurrë këmbët, pasi kam ndërgjegje të pastër dhe shikohem në pasqyrë me krenari”, u shpreh Daboviç.

    Asnjë koment

    Comments are closed.