22-06-2024

KBI e Prizrenit, organizon faljen e Fitër Bajramit në hapësirat e jashtme të “Abi Çarshia”

Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit në bashkëpunim me ABI Çarshia, organizon faljen e namazit të Fitër Bajramit, në parkingun e jashtëm në ABI Çarshia, më datë 04 Qershror 2019 (e martë).

I ftojmë besimtarët islamë, të gjithë të interesuarit, për faljen e namazit të Sabahut dhe Fitër Bajramit. Programi fillon në ora 04:00. Namazi i Fiter Bajramit, falet në ora 05:36.

Asnjë koment

Comments are closed.