30-11-2020

Këto janë lokalitetet e rajonit të Prizrenit prej nga janë të infektuarit e rinj me Covid

Edhe sot janë raportuar shifra bukur të larta të të prekurve me Covid-19 në Kosovë.

Nga 538 mostra, 76  presona kanë rezultuar pozitiv.

Në komunën e Prizrenit doli vetëm një person i infektuar dhe ai nga qyteti, transmeton Gazeta e Prizrenit.

Lexo edhe:

Ndër dështimet e shumta, Komuna e Prizrenit edhe me mungesë transparence (Dokument)

 Po ashtu edhe nga lokalitetet e rajonit tonë, si  Malisheva e Rahoveci etj., janë disa raste, të cilat i keni në tabelën e paraqitur. /GazetaePrizrenit. net

Asnjë koment

Comments are closed.