22-06-2024

Këto janë zonat e rajonit të Prizrenit, ku sot do ketë ndërprerje të energjisë elektrike

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se sot, më 10.06.2024, do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe nga palë të treta.

Si rezultat, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Prizren

1.NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Budakova (kodi: 32000008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00 .

Vendet: Fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaçinë, Greiçec Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive  e daljes 10kV, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar.

Punime nga palët e treta

Lexo edhe:

Përvjetori: Lidhja Shqiptare e Prizrenit – histori e sfidë

1.NS 110/35/10 kV Theranda

Dalja 10kV  Shpenadia me kod:( 32000023) do të ndërpritet nga ora 11:00 deri ora 17:00.

Vendet:  Fshatrat: Caparc, Novak, Serbica e Epërme, Shpenadi, Smaç, Trepetincë dhe Velezhë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit siaps ZT.

Asnjë koment

Comments are closed.