23-09-2023

Këtyre deputetëve të PDK-së do t’iu kontrollohet prejardhja e pasurisë

Agjencia e Kundër Korrupsionit nga sot deri në fund të këtij viti do të kontrollojë pasurinë e zyrtarëve të lartë publikë.

Përmes shortit i cili u hodh sot, pasuria e shumë fytyrave publike dhe të njohura për publikun do të jenë nën kontroll të Agjencisë Kundër Korrupsionit, ku do të bëhen gjetjet se a përshtatet deklarimi i pasurisë së këtyre.

Kontroll të pasurisë do t’iu bëhet edhe disa deputetëve të Kuvendit të Kosovës.

Në këtë listë bëjnë pjesë edhe deputetët e Partisë Demokratike të Kosovës. Ndër ta janë:

Ariana Musliu-Shoshi, Memli Krasniqi dhe Floretë Zejnullahu dhe Hajdar Beqa./IndeksOnline/

Asnjë koment

Comments are closed.