16-09-2021

Kjo pjesë e Prizrenit do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar se sot do të ketë punime në rrjet në një zonë të Prizrenit.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Mund të jetë një imazh i teksti

Dalja 10 kV Shpenadija (kodi 32000023) prej orës 08:00 deri ne ora 10:00

Vendet: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Bartja e përçuesve në shtyllën e re dhe përforcimi i rrjetit të tensionit të mesëm.

Asnjë koment

Comments are closed.