23-09-2019

Komuna e Prizrenit ndan bursa për studentët, ja lista e përfituesve

Komuna e Prizrenit ka ndarë 80 bursa për studentë nga komuna e Prizrenit,  për vitin akademik 2018/19.

Në njoftim thuhet se përfitues janë ata të cilët i kanë plotësuar kriteret e përcaktuara, sipas konkursit të hapur publik.

Përfituesit janë përcaktuar në bazë të vlerësimit të kërkesave (aplikacioneve) nga ana e komisionit për shqyrtim dhe vlerësim.

Lisën e përfituesve e gjeni në linkun:

https://kk.rks-gov.net/…/Lista-e-perfituesve-te-bursave-201…

 

Asnjë koment

Comments are closed.