01-08-2021

Konfiskohet një ‘arsenal’ armësh në një shtëpi në Suharekë

Njësiti i hetimeve të policisë në Suharekë, në bazë të Urdhëresës së Gjykatës Themelore të Prizrenit së bashku me njësit tjera policore, sot kanë kontrolluar shtëpinë e të dyshuarit L.K i lindur në vitin 1978 në Suharekë, ku gjatë kontrollit në shtëpinë e të dyshuarit
kanë gjetur dhe janë sekuestruar :

1.Një pushkë automatike AK-47

Një pushkë Gjuetie, Zbrojovka Brno

Një pushkë gjuetie, Sarsilmaz Silah sanay-duzce, Model 2803-12GGA26

4.Një pistoletë ajrore RËS cal.4.5mm

Dy karikator te AK-47

Shtatëmbëdhjetë (17) fishek te pushkës se gjuetisë GA-12

Njëzeteshtatë(27) fishek te cal.7.62

8.Pjesë te pistoletës ajrore Umarex12gCO-Bulb

9.Diabolla pro magnum cal.4.5, 300 copë

Dy rrethator për vendosjen e di bollave

Një mbajtëse fishekësh për pushkë gjuetie.

Lexo edhe:

Rrahje në Suharekë

I dyshuari është i njohur si recidivist i këtyre veprave penale, ku lidhur me aktivitetin e tij kriminal i falënderojmë qytetare për një bashkëpunim te mire me policin e Kosovës dhe fal ndihmës se tyre është arrit, qe i dyshuari te ndalohet nga ana e policisë.

Rasti po hetohet së bashku me Prokurorinë e Shtetit dhe me aktvendim të prokurorit te shëtit i dyshimti është ndaluar në mbajtje në afat prej 48 orë, thuhet në njoftim nga Policia Rajonale e Prizrenit. /GazetaePrizrenit.net

Lexo edhe:

Bytyçi i PDK-së: Haskuka e mbyti Prizrenin me korrupsion

 

 

.

 

 

 

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.