05-10-2023

Kosovari ia godet veturën dhe ia lë një letër epike

Në rrjete sociale e portalet kosovare po qarkullon një fotografi ku pretendohet që dikush diku në Kosovë e ka lënë një letër në një veturë, duke i treguar pronarit të saj se ia ka goditur automjetin, dhe se letrën e ka shkruar vetëm për shkak se njerëzit po e shikonin dhe që të binte në sy të mirë te ata.

Nëpër faqe të ndryshme në rrjete sociale ky mbishkrim është publikuar edhe më herët në gjuhën angleze në nëntor të vitit 2021 , mbishkrim që ka bërë dikush në Kosovë pra është vetëm një kopje e letrës origjinale

E si duket kjo e ka inspiruar dikën në vendin ton dhe ka vendosur ta përkthejë fjalë për fjalë letrën e lartcekur.

/GazetaSinjali/

Asnjë koment

Comments are closed.