15-06-2024

Kurti nuk i shkon as në ftesën e tretë Thaçit

Ai ka thënë se e ka të pamundur të takohen më 31 dhjetor, dhe ka propozuar një takim për 6 janar.

“Ju faleminderit për ftesën e radhës. Fatkeqësisht nuk do të kem mundësi të vij nesër për takim në ora 10:00. Propozoj të takohemi të hënën, më 6 janar, në një orë të përshtatshme për juve. Gëzuar 2020”, thuhet në përgjigjen e Kurtit.

Asnjë koment

Comments are closed.