30-07-2021

Kush janë përfituesit e materialit ndërtimor në komunën e Prizrenit?

Drejtoria për Punë dhe Mirëqenie Sociale në Prizren,  ka publikuar listën e qytetarëve të cilët kanë përfituar material ndërtimor, për këtë vit dhe ata që janë përfitues të materialit vetëm për kulm të shtëpive, transmeton “GazetaePrizrenit.net”.

Komuna e Prizrenit për realizmin e këtyre projekteve ka paraparë një buxhet prej 300 mijë eurosh për ndërtimin e shtëpive për familje me gjendje sociale.

Për të parë listën e plotë të aplikuesve dhe poenave,  klikoni në këtë link:

Lista e perfituesve dhe te gjithe aplikuesve per materiale ndertimore

Asnjë koment

Comments are closed.