17-09-2021

Kuvendari Ilir Baldedaj: Ministria refuzoi huamarrjen e Haskukës në vlerë 5 mil. euro

Anëtari i Kuvendit Komunal (KK) nga radhët e AAK-së, Ilir Baldedaj ka njoftuar se Ministria për Administrim të Pushtetit Lokal ia ka refuzuar Komunës së Prizrenit marrjen e huas nga në vlerë prej 5 milionë euroBERZHI.

Ai ka publikuar vendimin përkatës.

Pas një tentim-dështimi, në një seancë të jashtëzakonshme Kuvendi i Komunës së Prizrenit, ditë më parë miratoi propozim-vendimin për kredi në Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) për efiçiencë të energjisë, shkruan Gazeta e Prizrenit.

Reagimi i Baldedaj dhe dokumenetet e paraqitura:

Vendimet skandaloze të Qeverisë së Mytës.

Lajm i mirë për Prizrenin, Ministria e refuzon fajden e turistit që deshti në fund të fund të mandatit tu ik e tu i zhyt qytetarët në fajde.

Myto shko ma shpejtë!!

 

Asnjë koment

Comments are closed.