18-08-2022

Ky do të jetë çmimi i naftes dhe benzines për sot

Sipas vendimit të Ministrisë së Industrisë, nafta do të shitet 1.74 € për litër në 24 orët e ardhshme,

benzina 1.68 € për litër dhe gasi 0.78 € për litër.

Asnjë koment

Comments are closed.