22-05-2024

Licencohet KF Liria

Klubi nga OJQ zyrtarisht ka kaluar në SH.P.K.

Njoftimi nga klubi:

Pas një sërë orvatjesh lidhur me definimin e statusit juridik të Klubit të Futbollit Liria, sot Komisioni Vlerësues për Licencim të klubeve i MKRS-së, ka dhënë verdiktin pozitiv.

Klubi i Futbollit Liria SH.P.K. tash e tutje, s’ka asnjë pengesë ligjore, lidhur me sposorizimet që mundëson ligji për klubet sportive.

Është ky lajm i pritur, tash e sa kohë jo vetëm nga drejtuesit e adhuruesit e klubit, por dhe për donatorët e shumtë që ishin në pritje të këtij licencimi.

Licencimi i FC Liria, hapë rrugë bashkëpunimit me biznese, që do të mundësojnë arritjen e synimeve.

Me këtë licencim, rritet edhe qëndrueshmëria ekonomiko-financiare, që është dhe bazë për zhvillimin e klubit, dhe e bënë më të lehtë realizmin e objektivave.

Asnjë koment

Comments are closed.