17-09-2021

Lirohet një hapësirë publike të “uzurpuar” për parking

Pas ankesave të banorëve të lagjes “Bazhdarhane” në Qendrën e Thirrjeve, Drejtoria e Inspektoriatit ka larguar pengesat e vendosura në hapësirën publike.

 

Në njoftimin e komunës, ndër tjera thuhet se hapësira publike i takon gjithë qytetarëve dhe nuk do të lejohet uzurpimi i saj.

 

“Lajmëro të gjitha rastet, thirr pa pagesë në: 0800 19 200 Alo Komuna!”, thuhet në njoftim.

Asnjë koment

Comments are closed.