13-07-2024

Malisheva publikon oraret e dezinsektimit të zonave endemike

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim në Komunën e Malishevës, në koordinim me shtabin komunal, informon qytetarët e fshatrave për dezinsiktimin selektiv të zonave endemike në Komunën e Malishevës.

Referuar njoftimit spërkatja e hapësirave publike do të bëhet, duke filluar nga ora 8:00 deri në ora 12:00

Fshatrat të cilët do të përfshihen në dezinsektim, brenda këtyre ditëve dhe datave janë si në vijim. Gollubovc, më date 06.07.2018 Stapanicë dhe Kijevë, më datë 07.07. 2018 Në Kijevë, vazhdon edhe, më 09.07.2018Bubavec, më date 10.07.2018

“Të gjithë banorët e zonave ku do të bëhet dezinsektimi, janë të obliguar t’i marrin masat e duhura preventive”, thuhet në njoftim.

 

Asnjë koment

Comments are closed.