30-05-2024

Masat e reja të Qeverisë për varrime

Qeveria e Kosovës sapo ka marrë disa vendime të reja, në përballjen me situatën e koronavirusit.

Sipas pikës së katërt të këtij vendimi është ndaluar edhe marrja pjesë në varrime përveç se familjarëve të ngushtë.

“Në rast të vdekjeve, në varrim mund të marrin pjesë vetëm anëtarët e ngushtë të familjes së të vdekurit dhe personat që kryejnë shërbimin e varrimit”, thuhet në këtë vendim.

 

 

Po ashtu sipas këtij vendimi është kufizuar edhe lëvizja e qytetarëve dhe automjeteve, që nga dita e nesërme./IndeksOnline/.

Asnjë koment

Comments are closed.