14-04-2024

Maturanti nga Prizreni shkon në mbrëmje të maturës me shliper

Këtë muaj jemi befasuar me perfomancat e maturantëve në çdo qytet të Kosovës.

Maturantët kanë zgjedhur metodat e tyre me qëllim që të duken më bukur dhe më interesant prej të tjerëve. Një metodë të veçantë ka zgjedhur edhe një maturant nga Prizreni.

Besoni ose jo, ai ka zgjedhur që në mbrëmje të maturës të shkoj me kamion, apo ndryshe siç themi në gjuhën popullore, me ‘shliper’. Albini është nxënës i SHML “Ymer Prizreni” në Prizren. Për më shumë shikoni videon:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XbbWEorMnVg

Asnjë koment

Comments are closed.