20-04-2024

Mbahet panairi i punës

Në këtë panair do marrin pjesë kompani nga Kosova, Gjermania, Austria dhe Zvicra.

Panairi i Punës është një mundësi unike për të takuar punëdhënës potencial nga Kosova dhe diaspora.

Në panairin i cili hapet në ora 10:00, në sallën “1 Tetori”, në Prishtinë, do të marrë pjesë edhe ministri i MPMS-së, Skender Reçica.

Asnjë koment

Comments are closed.