28-05-2024

Mbi 2 mijë patentë shoferë konfiskohen, mbi 5 mijë shoferëve u vendosen pikë negative

Policia njoftoi se përgjatë periudhës kohore Janar – Mars të vitit 2024, 2mijë e 223 shoferëve u është konfiskuar patentë shoferi.

Njoftohet se 5.013 shoferëve u janë vendosur pikët negative.

Në njoftim thuhet se Policia do të vazhdojë me aktivitete që kanë për qëllim ngritjen e sigurisë në trafikun rrugor si dhe uljen e aksidenteve.

“Policia e Kosovës vazhdon me aktivitete që kanë për qëllim ngritjen e sigurisë në trafikun rrugor si dhe uljen e aksidenteve. Gjatë periudhës kohore Janar – Mars 2024: 2,223 shoferëve, iu është ndaluar drejtimi i mjetit me veprim motorik”, thuhet në njoftim.

 

Asnjë koment

Comments are closed.