14-04-2024

Mbi 50 aksidente dhe shumë gjoba për kundërvajtje në 24 orë

Ku 1 prej tyre është me fatalitet, 41 më dëme materiale si dhe 9 më të lënduar.

Po ashtu, policia ka bëre të ditur se ka arrestuar 8 persona në 24 orë/IO

Asnjë koment

Comments are closed.