03-12-2022

Miratohet në parim buxheti i vitit 2023

Projektligji për ndarjet buxhetore për buxhetin e Republikës për vitin 2023 është miratuar në Kuvendin e Kosovës.

Ky projektligji në parim për buxhetin e vitit 2023 ka marrë dritën jeshile nga legjislativi i vendit.

Nga 65 deputet pjesëmarrës, 64 kanë votuar pro, 1 kundër dhe asnjë abstenim. /IO

Asnjë koment

Comments are closed.