19-07-2024

Miratohet projektligji për Ministrinë e Mbrojtjes

Në Kuvendin e Kosovës është miratuar projektligji i cili Ministrinë e Forcës së Sigurisë e shndërron në Ministri të Mbrojtjes.

Për këtë ligj kanë votuar 101 deputetë nga 102 sa kanë qenë të pranishëm në sallën e seancës transmeton kn.

Lista Serbe ka kundërshtuar këtë projektligj dhe ka lëshuar seancën.

Asnjë koment

Comments are closed.