03-12-2022

Moderatorja kosovare thotë se është ngacmuar nga futbollisti i Barcelonës

Prezantuesja e sportit, Elmira Sadrija, po komentohet mjaft shumë nëpër mediat rozë.

Ajo njihet për prezantimin dhe sharmin i cili e bën të duket edhe më atraktive.

Por, a është ngacmuar ndonjëherë nga ndonjë fytyrë publike, ajo rrëfen për herë të parë gjatë emisionit ‘’Libero me Resul Sinanin’’

‘’Ngacmimi i fundit ka qenë në shtator të vitit të kaluar, kur unë kam arritur të bëhem lajm në Ballkan dhe pak më gjerë që nuk e kam kuptuar përse. Përmes followers në Instagram, kam pa që kam qenë në top lajmet në Kroaci, Bosnjë, Serbi, Mal të Zi, edhe kjo ka pasur të bëjë me një futbollist të Barcelonës’’, u shpreh Elmira. /FO

Lexo edhe:

Auditori gjen mangësi në rekrutimin e stafit nga Drejtoria e Arsimit në Prizren

Asnjë koment

Comments are closed.